Hakkında

Sağlık hizmetlerinde kullanılan teknolojik tıbbi cihazların gelişiminde geçmişten günümüze hızlı bir süreç yaşanmaktadır. Tıbbi cihazlarda özellikle de ortopedik implant sektöründe yaşanan bu teknolojik gelişmeler kullanılan cihaz çeşitlerindeki sayı artışına ve çeşitliliğe sebebiyet vermiştir. Dünyada gittikçe artan miktarda pazar bulan tıbbi cihaz endüstrisi ve sağlık hizmetleri dünya ekonomisini belirgin şekilde etkilemektedir.

Ortopedi uzmanlık alanı ve Travma Cerrahisi tibbi cihazlar ve implantların en fazla kullanıldığı alanların başında gelmektedir.

Özellikle kırık tedavilerindeki gelişmeler çok sayıda ürünün üretilmesini ve hekimlerin kullanımına arz edilmesini sağlamıştır.

Sağlık hizmetlerinde teknolojik cihazların kullanımı cerrahi işlem ve tedavi sürelerini kısaltmakta, tedavilerin başarı oranlarını artırmakta ve toplam hasta memnuniyetini giderek artırmaktadır. Tıbbi  cihazların ve ortopedik implantların kullanıma uygun bir şekilde üretilmeleri, kalite unsurlarının incelenmesi ve biyolojik uygunluklarının bulunması gibi aşamaları bulunmaktadır. Üretilen cihazların CE ve FDA gibi kalite değerlendirme kuruluşları tarafından denetlenerek insan sağlığı yönünden etkin ve güvenilir olduğunun belgelenmiş olması gerekir.

Gerek Türkiye gerekse global tıbbi cihaz pazarına firmamız tarafından sunulan tüm ürünler en yüksek kalite standartları ve güvenlik gerekliliklerini taşımaktadır.

Ortopedi, Travma ve Artroskopi Cerrahi alanlarında hekimlerin tedavi başarılarını zirveye taşıyacak ürünleri pazara sunmaktayız. Çok tecrübeli bir ekiple tasarladığımız ve en yüksek teknolojik imkanlar kullanılarak üretilmiş ürünleri tedarik etmekteyiz.

Bunlarla hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemekteyiz.

Quiz: English for Business. How good is your English? | English Live Blog

Bazı Ürünlerimiz:

Eksternal Fiksatörler:

Eksternal Fiksasyon Sistemi, ortopedik travma cerrahisinde ana kırık tespit prosedürlerinden biridir. Özellikle açık kırıklar öncelikle eksternal fiksasyon ile tedavi edilir.

Eksternal fiksasyon, kırıkların proksimal ve distal kısımlarından kemiğe dışarıdan uygulanan pin, vida veya teller yardımıyla uygulanır. Harici metal cihazlarla bağlanarak fragmanların kontrol edilip sabitlenmesine eksternal fiksasyon yöntemi denir.

==> Ürünlerimizi görmek için tıklayınız.
==> Eksternal Fikatör tipleri ile ilgili daha fazla bilgi için tıklyınız.
.

Sütür Ankorlar:

Sütür Ankorlar; bağlar, kaslar ve tendonlar gibi yumuşak dokuları kemiğe tutturmak ve sabitlemek için kullanılan ana implantlardır.

Omuz ve diz artroskopik veya açık cerrahi işlemlerde kullanılırlar.

Çoğunlukla ana 2 omuz problemi olan rotator manşet yaralanması ve bankart lezyonu sütür ankorlar ile tedavi edilir.

Rotator Manşet Yaralanması

basitçe supraspinatus kas tendonunun humerus başından kopmasıdır. Klinik belirtisi, örneğin saçı kazımak gibi eli başa kaldıramamadır. Sütür ankorları ile kemiğe kolayca tedavi edilir.

Bankart lezyonu

basitçe omuz ekleminin anterior kapsülünün, skapula kemiğinin glenoid kısmından ayrılmasıdır. Klinik belirtisi, tekrarlayan omuz çıkığıdır. Sütür ankorlar ile kapsül kemiğe tespit edilerek tedavi edilir. 
 

==> Ürünlerimizi görmek için tıklayınız.